Smo kreativno podjetje, ki ustvarja rešitve po meri

Osredotočeni smo na pomoč, ki vam doprinese uspeh

RAZVOJ

Najboljših izdelki za vašo prihodnost

INŽENIRING

Vašega spletnega mesta na popolni ravni

 • Popravki/prigaloditve za WordPress
 • Optimizacija spletne hitrosti
 • Spletna SEO optimizacija
 • Vzdrževanje spletnih strani

USTVARJANJE

Izvirne ideje za vaše podjetje

 • Oblikovanje blagovne znamke in logotipa
 • Grafično oblikovanje
 • Oblikovanje predloge e-pošte
 • Oblikovanje ciljne/pristajalne strani

Grafično oblikovanje

Predstavitev oblikovanja logotipov, brošur in poslovnih kartic

Vsi (projekti)
Grafično oblikovanje
grandvans-logo
Logotip - GrandVans
brilijant-logotip
Logotip – Brilijant
angelo-bajuk-logotip
Logotip – Angelo B.
brilijant-cenik
Brilijant – Cenik
angelo-bajuk-brosura
Brošura – Angelo B.
slobodan-vizitka
Vizitka – SI s.p.
grandvans-vizitka
Vizitka – GrandVans
angelo-bajuk-vizitka
Vizitka – Angelo B.
brilijant-vizitka
Vizitka – Brilijant
juventud-vizitka
Vizitka – Juventud d.o.o.

Začnite že danes! Naj vam pomagamo uresničiti vašo idejo ...

Reference

Oglejte si nekaj referenc naših zadovoljnih strank

Inovativnost igra vse pomembnejšo vlogo pri razvoju storitev.Z ekipo Agit skupaj sodelujemo na različnih projektih že več kot eno leto, ker njihov pristop doprinese res dobre in merljive rezultate.Vsaka storitev namreč potrebuje ne samo izredno dodelane vizualne rešitve, temveč tudi inovativen pristop k marketingu, ki te loči od konkurence, ter poskrbi, da si viden.S strokovnim pristopom ekipa Agit poskrbi, da je vsaka začetna ideja realizirana, ter izpeljana do te točke, da rezultati presežejo vsa začetna pričakovanja!

Marinka Krel

Oblikovalec UX/UI
Agit.si has been with me many years. They know every aspect of coding and I trust them fully with the life of my sites and they are such an asset to my team, I am building my company around them. If you need info on programming Agit.si is your team!

Colin Klinkert

CEO SERPed.net, Convertful.com, Platformly.com
Agit.si is my go-to company when it comes to web development and software engineering. I have hired them many times, for different projects, and I have never been disappointed. They are very competent in their fields. Highly recommended!

Julien duc

CEO julienduc.com
Izdelavo naše spletne strani smo zaupali ekipi Agit.si, ki nas je prepričala s svojo kreativnostjo. Sodobno urejena spletna stran je zaživela v trenutku, ko se je porodila ideja. Za izvedbo se močno zahvaljujemo in vsekakor priporočamo sodelovanje vsakemu posamezniku ali podjetju!

Dragan Sadžak

Direktor Juventud d.o.o.
Želeli smo si uporabno, predvsem pa učinkovito spletno stran, ki bi nam prinesla dovolj članov in razširila naše poslanstvo na čim širsi krog našega ciljnega občinstva. Podjetje Agit.si, kateremu smo zaupali to zahtevno nalogo v vse bolj konkurenčnem okolju, je to delo opravilo več kot odlično. V vsem so presegli naša pričakovanja, pozitivni rezultati njihovega dela, pa se nam kažejo še leta po izvedbi. Iskrena hvala celotni ekipi in samo še tako naprej.

Tomaž Damjan Uršič

KMG Inštruktor

Zaupanje, ki smo si ga prislužili

Nedavna mnenja Google

Podjetje Agit nam je izdelalo že tri spletne strani in z vsako izdelavo smo bili izjemno zadovoljni. Vse je tako kot se zmeniš oz. še boljše. So eni redkih na katerih se res lahko zaneseš in si brez skrbi, da bo delo narejeno prav in v času. Hvala.

Z izdelavo spletne strani za naše društvo smo zelo zadovoljni. Res hitra izdelava, z dobrimi predlogi in upoštevanjem vseh naših želja. Cenovno dostopni. Vse pohvale.

Naša izkušnja s podjetjem je odlična; storitev so opravili hitro, kvalitetno in cenovno dostopno. Zaupanja vredna ekipa, samo tako dalje!

Zelo sem zadovoljna z izdelavo spletne strani. Zelo so ustrežljivi in hitri. Toplo priporočam vsem.

Exstremly responsive and serious provider. He made the website exactly as we wanted. He listens, advises and offers useful solutions. He has a 360 degree view and thinks outside the box. The execution was very rational-where possible, he proposed a cheaper alternative and mainteined quality and function.

Pošlji povpraševanje

Kontaktirajte nas za

brezplačno ponudbo!

Vsak projekt je drugačen in zato od vas potrebujemo informacije, kaj si sploh želite oblikovati in razviti, da bi vam lahko pripravili čim bolj natančno ponudbo.

Obstaja veliko vrst in načinov za izdelavo spletnega mesta, od katerih ima vsak različne prednosti/slabosti, in na podlagi le teh se razlikujejo tudi cene.

Poznavanje specifikacij vašega projekta in ciljev nam omogoča, da vam damo priporočila kako lahko svoj denar kar najbolje izkoristite, hkrati pa še vedno izpolnite cilje projekta.

Kaj boste dobili po oddanem povpraševanju?

 • Prijazen odgovor našega svetovalca.
 • Ponudba in okvirna cena projekta.
 • Po želji osebni sestanek (pri vas ali pri nas).
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.