Smo kreativno podjetje, ki ustvarja rešitve po meri

Osredotočeni smo na pomoč, ki vam doprinese uspeh

RAZVOJ

Najboljših izdelki za vašo prihodnost

 • Spletno oblikovanje in preoblikovanje
 • Izdelava spletnih strani
 • Izdelava spletnih trgovin
 • Avtomatizacija marketinga

INŽENIRING

Vašega spletnega mesta na popolni ravni

 • Popravki/prigaloditve za WordPress
 • Optimizacija spletne hitrosti
 • Spletna SEO optimizacija
 • Vzdrževanje spletnih strani

USTVARJANJE

Izvirne ideje za vaše podjetje

 • Oblikovanje blagovne znamke in logotipa
 • Grafično oblikovanje
 • Oblikovanje predloge e-pošte
 • Oblikovanje ciljne/pristajalne strani

Kakšna je SEO ocena vašega spletnega mesta?

Revizija spletnega mesta je temeljita analiza spletnega mesta, pri kateri ugotavljamo morebitne težave, ki bi lahko vplivale na njeno delovanje.
Spodaj vnesite URL vaše spletne strani, mi pa vam bomo poslali popolno poglobljeno poročilo o SEO in dodatne nasvete.Začnite že danes! Naj vam pomagamo uresničiti vašo idejo ...

Reference

Inovativnost igra vse pomembnejšo vlogo pri razvoju storitev.Z ekipo Agit skupaj sodelujemo na različnih projektih že več kot eno leto, ker njihov pristop doprinese res dobre in merljive rezultate.Vsaka storitev namreč potrebuje ne samo izredno dodelane vizualne rešitve, temveč tudi inovativen pristop k marketingu, ki te loči od konkurence, ter poskrbi, da si viden.S strokovnim pristopom ekipa Agit poskrbi, da je vsaka začetna ideja realizirana, ter izpeljana do te točke, da rezultati presežejo vsa začetna pričakovanja!

Marinka Krel

Oblikovalec UX/UI
Agit.si is has been with me many years. They know every aspect of coding and I trust them fully with the life of my sites and they are such an asset to my team, I am building my company around them. If you need info on programming Agit.si is your team!

Colin Klinkert

CEO SERPed.net, Platform.ly
Agit.si is my go-to company when it comes to web development and software engineering. I have hired them many times, for different projects, and I have never been disappointed. They are very competent in their fields. Highly recommended!

Julien duc

CEO julienduc.com
Izdelavo naše spletne strani smo zaupali ekipi Agit.si, ki nas je prepričala s svojo kreativnostjo. Sodobno urejena spletna stran je zaživela v trenutku, ko se je porodila ideja. Za izvedbo se močno zahvaljujemo in vsekakor priporočamo sodelovanje vsakemu posamezniku ali podjetju!

Dragan Sadžak

Direktor Juventud d.o.o.
Želeli smo si uporabno, predvsem pa učinkovito spletno stran, ki bi nam prinesla dovolj članov in razširila naše poslanstvo na čim širsi krog našega ciljnega občinstva. Podjetje Agit.si, kateremu smo zaupali to zahtevno nalogo v vse bolj konkurenčnem okolju, je to delo opravilo več kot odlično. V vsem so presegli naša pričakovanja, pozitivni rezultati njihovega dela, pa se nam kažejo še leta po izvedbi. Iskrena hvala celotni ekipi in samo še tako naprej.

Tomaž Damjan Uršič

KMG Inštruktor

Pošlji povpraševanje

Kontaktirajte nas za

brezplačno ponudbo!

Vsak projekt je drugačen in zato od vas potrebujemo informacije, kaj si sploh želite oblikovati in razviti, da bi vam lahko pripravili čim bolj natančno ponudbo.

Obstaja veliko vrst in načinov za izdelavo spletnega mesta, od katerih ima vsak različne prednosti/slabosti, in na podlagi le teh se razlikujejo tudi cene.

Poznavanje specifikacij vašega projekta, ciljev in splošnega proračuna nam omogoča, da vam damo priporočila kako lahko svoj denar kar najbolje izkoristite, hkrati pa še vedno izpolnite cilje projekta.

Delovni čas

Pon. - Pet. 08:00 - 16:00

Pošlji povpraševanje